Rebelbetting

ads

Vad är Arbitrage betting?Arbitrage inom sport uppstår när oddssättarna hos olika spelbolag sätter olika odds på samma marknad. Oddsen kommer alltid skilja sig åt mellan spelbolagen, precis lika mycket som åsikterna skiljer sig om vem som borde vara favorit i en match. Ett arbitrage är en mellanskillnad mellan två olika poler (odds), arbitrage betting är att tjäna in den här mellanskillnaden.

Hur fungerar det i praktiken då?

Lag 1 har ett odds på 2.05 hos spelbolag 1 och lag 2 har också ett odds på 2.05 hos spelbolag 2. Om du spelar 2000:- hos bägge spelbolagen på båda lagen så vinner du 100:- oavsett hur det går i matchen. Lägg sedan till att du har möjlighet att få en bonus av vissa spelbolag på dina insättningar och därmed tjäna ännu mer pengar.

Detta är ett fördelaktigt exempel som ger en avkastning på 3.6%
Federer ger som vinnare 1.8.
Nadal ger som vinnare 2.45.
Om du satsar 585:- på Federer och 430:- på Nadal så kommer det se ut såhär:

Om Federer vinner så blir vinsten 1053 kronor (1.8 x 585 = 1053 kronor)
Om Nadal vinner så blir vinsten 1053 kronor ( 2.45 x 430 = 1053 kronor)

Insatsen var 1015 kronor (585+430=1015 kronor) och vinsten blir 1053 kronor alltså går man 38 kronor plus på detta bettet.

I RebelBetting program följer det med en arbitrage calculator som säger exakt vad du ska satsa efter att du har skrivit in oddsen så du behöver inte sitta och göra uträkningen ovanför manuellt inför varje bet.

Varför spelar inte alla såhär då?

Ett riktigt bra arbitrage är bara aktivt i kanske 10 minuter innan oddsen ändras hos spelbolagen. Så det kräver en del tid att sätta sig in i att lära sig navigera sig på olika spelbolag för att kunna ta del av dom bästa oddsen, men har man RebelBetting är det till stor hjälp. Som med allt annat måste man lägga ner tid för att tjäna pengar, men att kunna få 10% avkastning på ditt kapital den första månaden är fullt realistiskt.

Vi har ju vid tidigare tillfällen använd börsen som jämförelse och tänkte att vi fortsätter med det. En bra placering på börsen kan genera en avkastning på 10% år men då inne bär det också en risk att ditt kapital kan potentiellt också gå ner i värde och här har du möjlighet att få ditt kapital att öka med 10% i månaden. Det blir en ränta på ränta effekt som är helt fantastisk. Det är verkligen det sjätte fenomenet för att låna ett utryck av Warren Buffet.

Spelkassa

Hur stor spelkassa behöver du ha? Man kan klara sig på kanske 1000 kronor men vi skulle absolut rekommendera att minst ha 5000 kronor men helst 10 000 kronor i kassan. Inte bara för att kunna göra bra arbitrage utan också för att kunna nyttja spelbolagen bonusar till deras maxbelopp.

Tid är pengar och samma gäller inom sports arbitrage. Ju mer tid du lägger ner ju mer pengar kommer du tjäna. Oerhört svårt att kunna sätta ut en timlön. Men se det såhär:

När man ser ett proffs göra något så ser det så enkelt ut och när man själv ska göra det så är det så svårt. Likadant kommer det kännas här, det kommer vara lite krångligt första gången man gör det men för varje gång du gör det så blir det lite enklare och går lite snabbare vilket också då leder till att allt tar kortare tid och du får direkt en högre timlön. Till slut kanske du är ett proffs på arbitrage betting.

Spelbolag

Först och främst ju fler spelbolag du har konton på ju bättre chans har du att hitta ett så bra arbitrage som möjligt. Alla spelbolag är olika så bra att kolla runt och lära sig hur varje sida fungerar. Dom flesta och dom bästa sidorna har en chat funktion som brukar kunna vara till stor hjälp. Alla spelbolag har olika regler för varje sport och det är verkligen till våran rekommendation att läs på  eller fråga i respektive live chatt vad som gäller vid ett spel om du är osäker. På våran sida här har vi valt att arbeta med dom spelbolagen som vi tycke absolut är bäst på marknaden just nu, ta gärna och kolla igenom listan på oddsbonusar.

Risken med arbitrage

Klart att det finns en risk och speciellt i början innan man lärt sig vad man ska göra. Kommer rada upp några enkla exempel som kan inträffa

Tennis matchen skjuts upp på grund av väder. Den ena sajten har en regel att om den skjuts upp får du tillbaka din insats direkt medans den andra sajten har en regel att ditt bet ligger kvar om matchen börjar spelas inom 48 timmar. Då kan du helt plötsligt förlora pengar på ett sådant evenemang.

Baseball är tex att du har lagt på en spelsajt där dom har med pitchers namnen och en där dom inte har det och så startar inte den pitchen som skulle starta och då cancelleras det bettet du har lagt på ena sajten men inte på båda. Var noga med att läsa på så du förstår vad det är du bettar på.

Du har lagt ett bet på spelsida 1 och när du ska lägga emot det på spelsida 2 men på spelsida 2 säger dom att det är över max. Då kan det potentiellt bli en negativ utdelning. Antingen om du tvingas leta upp en tredje spelsida för att lägga emot bettet som då kanske inte har lika bra odds. Här är det en fördel att dels inte lägga så stora bets och att hålla sig till dom stora marknaderna där spelbolagen har en större budget för varje match. Här också en fördel av att ha flera konton hos flera spelsajter så minskar man denna risken för att behöva gå minus.

Kan vara att du spelar på ett evenemang som börjar om några minuter och du hinner lägga det ena bettet men inte det andra innan matchen har börjat. Försök att ha god tid innan matcherna börjar även fast det råkar stå att det är galet bra odds just nu

Hur du blir vinnande

Disciplin sätt upp egna regler innan du börjar och följ dem. Ha tålamod när oddsen ändrar sig och arbitraget inte blev bra längre.

Spelmarknaderna

Här går vi igenom dom olika spelformerna som kommer finnas på olika spelbolagen du väljer att registrera dig på. Det finns fler olika sätt att spela än dom vi har tagit upp här men tycker att dom här är dom som lättast att börja med.

2-vägspel

Detta är det enklaste arbitrage spelet och det vi rekommenderar dig att använda i början. Här finns det ingen chans för att det kan bli oavgjort. Exempel är basket, tennis, ishockey( inklusive straffar och förlängning)

3-vägspel

Det finns ett stort urval av matcher som fotboll och hockey. Lite svårare att lägga ett arbitrage med tre utvägar än med två utvägar men det går absolut.

Asian handicap

Är bland det bästa inom spelbranschen.
Spelar man på +0.5 på ett lag är det egentligen samma som x2
Spelar man på +0.25 på ett lag så spelar man egentligen oavgjort och laget ska vinna men blir det oavgjort i matchen så vinner man halva sin insats. Detta är ett bra sätt att kunna gardera upp sina bets.
Finns en rad olika sätt att spela på asiatisk handicap kommer också skriva ett helt get kapitel om hur asiatiska handicap fungerar men läs på innan man lägger dessa bets.

Över/Under

Man kan spela på över och under i basket som över 200 poäng på spelsida 1 och på spelsida 2 kan man spela på under 200.5 skulle det då bli exakt 200 poäng så vinner man på spelsida 2 och får tillbaka sin insats på spelsida 1.

Sen under och över 2.5 mål i fotboll är en jätte bra linje för att kunna hitta bra arbitrage.

Spelkassan

Hur har du koll på din spelkassa? Ju mer du orkar skriva ner desto bättre är det. Men vi rekommenderar absolut att skriva ner dom matcherna du lägger på något sätt. RebelBetting har byggt upp ett excel ark för detta som man gärna får ta del av.

Är det några frågor om vad det än kan vara så ska vi på Sportsbonusar självklart  hjälpa till, men vill man lära sig mer om hur spelmarknaden fungerar och om arbitrage betting så rekommenderar vi verkligen RebelBetting som ett hjälpmedel.

 

Vad är Value betting?

Om man singlar slant så är det 50% chans för att man får krona eller klave. Om du hade fått 2.0 i odds att lägga på krona eller klave så hade man slutat plus minus noll efter ett oändligt antal kasst. Men om du skulle få 2.1 i odds på klave och 2.0 i odds på krona så finns det helt plötsligt ett värde i att satsa på Klave. Det är grunden till value betting. Att leta värde i olika marknader så man kan gå plus i längden.Trots att du har oddsen på din sida så kommer du ha positiva swingar under en viss period och negativa under andra.

Förväntad Avkastning

Rebelbetting beta test har placerat 12000 bets på olika sajter och resultatet har varit en månads avkastning på 14%. Om man jämför med aktiehandel så är en bra avkastning 14% per år.

Hur hittar man dessa matcher

Rebelbetting har gett ut ett Value betting program som letar bland 100-tal olika spelsidor och anpassar sig hela tiden till oddsförändringar. Denna anpassning sker varje minut, vilket lägger fram det det mest optimala oddset för dig. Här är det fördelaktigt att ha flera konton på flera olika spelsidor för att kunna ta till vara på dom absolut bästa oddsen. I bonus-listan har vi tagit fram dom spelsidorna som vi tycker är absolut bäst just nu. Vi rekommenderar att öppna ett konto på varje sajt för att få ut maximalt värde ur din betting.

Bankroll management

Storlek på bankroll är individuellt för alla. För att se den potentiella avkastningen på din bankroll kan du använda Rebelbettings smarta kalkylator. Följ denna länk för att komma dit.

Om man är ny inom betting så ska man ändå vara medveten att det här sättet kommer skapa svängningar jämfört med om man arbitrage bettar. Det är otroligt viktigt att hitta sin egen bankroll och vad man ska placera för storlek på bets innan man börjar. Man ska inte räkna på en vinstavkastning på 10 eller 20 bets utan 100-tals eller 1000-tals bet för den intressanta avkastningen.

Att ladda ner Rebelbetting är helt gratis men att prenumera kostar 49€ i månaden.

Har ni några frågor eller funderingar hur detta fungerar så hör gärna av sig till oss så ska vi hjälpa till!

Betting med Flashscore

Det finns många verktyg man kan använda för att förbättra sitt spelande, en av dem är flashscore. Detta är en hemsida som vi tycker alla bör utnyttja när de spelar.

Flashscore visar odds för alla sporter och alla ligor på en samlad plats. Man kan öppna upp ett eget konto här och samla dom matcherna man vill följa. Detta är ett enkelt sätt att få en god överblick över vad som spelas. Bara genom några knapptryck så kan man få fram mycket statistik om just den matchen man är intresserad av. Exempelvis skadelistor, hur dom har levererat på hemma- och bortaplan och hur det har gått i historien.

Dom har även en flik där dom jämför oddsen på vilken sajt man kan få bäst odds. Att kombinera bästa odds med bästa bonus ger dig som spelare gott underlag för att bli en vinnare. Under våran bonuslista så finns alla bolag som flashscore visar.

Populära bettingbolag

Spelbolag Bonuskod Spela här
100% upp till 2000 SEK
500% upp till 500 SEK
WHSPORT1 eller WHSPORT2

Följ oss